Kortlopend
Groeitraject

Désirée van der Jagt

coaching & advies

Coaching

Mijn veelgebruikte methodieken

MEER LEZEN

Over mij

Wie ben ik?

MEER LEZEN

Referenties

Deze mensen gingen jou al voor en lieten deze referenties achter

MEER LEZEN

Een Persoonlijk Groeitraject in 3 tot 5 gesprekken

  Ben je nieuwsgierig naar jouw volgende stap in werk, gezondheid en je sociale leven, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Geen zorgen! Dit persoonlijk groeitraject is speciaal ontworpen om jou in drie tot vijf coachgesprekken van maximaal 1 uur verder te helpen. We focussen op de essentiële aspecten waar jij op dit moment behoefte aan hebt en helpen je obstakels te overwinnen.

  Wil je geen uitgebreid coachtraject? Mijn kortlopende groeitraject biedt juist dan de perfecte oplossing! We werken heel praktisch en reiken jou de tools aan die je nodig hebt om na dit traject zelfstandig door te gaan. Neem de eerste stap naar een betere toekomst en schrijf je nu in ovv persoonlijk groeitraject. 

   

  PS: Benieuwd naar de opzet van jouw traject en de voordelen? Hieronder zie je een voorbeeld van een vijf-gesprekken traject. Afgestemd op jouw behoeften wordt het traject op maat gemaakt.

    onderwerpen INHOUD WAT LEVERT HET OP
  Gesprek 1

  Intake

  Waar sta ik op dit moment qua gezondheid, werk en sociaal?(levensbalans)

  -helderheid over coachvraag
  -waar sta ik nu? (huidige situatie)
  -waar wil heen bewegen/ontwikkelen? (gewenste situatie)
  Inzicht in zaken waarin je wilt ontwikkelen
  Inzicht in werk en privébalans
  Gesprek 2 Wat zijn mijn  waarden? -Uitwerken wat mijn waarden zijn met het oog op de coachvraag en wat deze voor mij betekenen. -Inzicht in hoe mijn waarden mij ondersteunen
  -Inzicht in hoe mijn waarden mij mogelijk saboteren.
  Gesprek 3 Hoe stel ik mijn grenzen? -onderzoeken waar mijn grenzen liggen en waar ik nog wat meer kan bewegen. -Inzicht in wat ik wel of niet meer wil doe.
  -Duidelijkheid over de keuzes die ik wel of niet ga maken
  Gesprek 4 Wat wil ik loslaten om vrijer keuzes te kunnen maken? -onderzoeken wat jouw grootste obstakels zijn en leer een methode van  effectief loslaten -inzicht in de invloed die ik op mijn keuzes heb
  -het zetje om met mijn keuzes aan de slag te gaan
  gesprek 5 Wat zijn dan mijn doelen voor de toekomst? Hoe ga ik hier nu zelfstandig mee verder? -Inzicht in hoe ik mijzelf het beste kan bijsturen om mijn doelen te kunnen bereiken.

  Contact opnemen