mBIT-coaching

Désirée van der Jagt

coaching & advies

Coaching

Mijn veelgebruikte methodieken

MEER LEZEN

Over mij

Wie ben ik?

MEER LEZEN

Referenties

Deze mensen gingen jou al voor en lieten deze referenties achter

MEER LEZEN

mBIT-coaching

  Heb je ooit een conflict ervaren tussen je gedachten, gevoelens en je daden? Of misschien heb je moeite om je doelstellingen, plannen of dromen te realiseren? Of heb je moeite met het nemen van beslissingen of met het veranderen van slechte gewoontes zonder echt te weten waarom? Of heb je misschien het gevoel dat er iets aan ontbreekt en je niet helemaal trouw bent aan wie je diep van binnen werkelijk bent?

  Innerlijke wijsheid
  Dan is de kans groot dat je hersenen niet volledig congruent en evenwichtig met elkaar in verbinding staan. Want wanneer hoofd, hart en buik in evenwicht met elkaar zijn, creëert dat een innerlijke wijsheid waardoor het mogelijk wordt onze intuïtie te benutten en te verbinden met wie we werkelijk zijn.

  Hierdoor kunnen we mogelijkheden en vaardigheden benutten die we gewoonweg niet alleen van het hoofd kunnen krijgen. mBIT coaching doet dit door de hersenen met elkaar uit te lijnen en te integreren. De eenvoudige maar krachtige techniek van mBIT coaching (meerdere breinen integratie techniek) helpt mensen verbinding te maken met wie ze werkelijk zijn, diep van binnen. Hierdoor kunnen zij hun aangeboren intuïtieve wijsheid inzetten en de kwaliteit van hun beslissingen en acties vergroten.

  Inzet van mBit coaching
  mBIT coaching kan worden gebruikt voor verschillende onderwerpen contexten, bijvoorbeeld voor mensen die:

  • denken te weten wat ze willen, maar het moeilijk vinden in beweging te komen richting hun doel.
  • een intern conflict hebben tussen gedachten, gevoelens en actie.
  • ongewenste gewoonten hebben, en moeite hebben om te stoppen.
  • het moeilijk vinden om beslissingen te nemen.
  • zeer bezorgd zijn over de risico’s in hun onderneming

  Ik ben een gecertificeerd mBIT coach.

   Nieuwsgierig wat mBIT coaching voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en dan plannen we snel een gratis kennismakingsgesprek in.

   Contact opnemen