Platform uit je hoofd,
in je lijf

Désirée van der Jagt

coaching & advies

Coaching

Mijn veelgebruikte methodieken

MEER LEZEN

Over mij

Wie ben ik?

MEER LEZEN

Referenties

Deze mensen gingen jou al voor en lieten deze referenties achter

MEER LEZEN

Platform Uit je hoofd, in je lijf

  Iedereen ervaart wel eens een dipje of een mindere plezierige periode in zijn of haar leven. ’s Nachts wakker liggen vanwege het werk, geen beslissing kunnen nemen over iets, geleefd worden door de drukte van alledag of die vervelende opmerkingen van je vriend(in) niet los kunnen laten…

  Bovenstaande klinkt je vast bekend in de oren.  Maar wat nu als je hoofd continu vol zit met gedachten en je niet meer weet wat het is om een ‘leeg’ hoofd te hebben?  Wat, als je altijd maar door gaat en nauwelijks meer weet wat je eigen wensen en behoeften zijn?

  Dan is het tijd om uit je hoofd te komen en de balans tussen denken en voelen te herstellen!

  Laten we eerst even een korte check doen:

  • Ben je ’s nachts en/of overdag vaak aan het piekeren?
  • Heb je het gevoel dat je altijd maar bezig bent met van alles?
  • Merk je dat je bezig bent met alle mogelijke tegenslagen op je pad?
  • Merk je spanning of pijn in je lichaam pas in een later stadium op?
  • Voel je je gejaagd, rusteloos of ben je prikkelbaar?

  Zijn meerdere punten van toepassing op jou? Kom dan uit je hoofd en leer je lijf te gebruiken. Als je lang met je klachten blijft lopen, kun je uitgeput raken. Met mijn online programma kun je direct aan de slag, gewoon vanuit je eigen huis. Het helpt je de rust weer terug te brengen in je leven.

  Wij hebben de oplossing voor jou!

  Dat je niet de enige bent met deze klachten, weten wij als geen ander. Jaarlijks begeleiden wij vanuit het Platform Uit je hoofd, in je lijf ongeveer 150 mensen om anders met stress om te gaan. Wij hebben de weg hier naartoe al voor je ontworpen, wat jij hoeft te doen is deze weg tot het einde uit te lopen en dan zal jij ook meer innerlijke rust, meer kracht en meer zelfvertrouwen ervaren.

  Hoe fijn zou het zijn om de rust weer te ervaren, om overzicht te hebben en niet meer afgeleid te worden door een vol hoofd dat maar aan het denken is. Wij weten dat dit mogelijk is, ook voor jou!

  Wij begeleiden jou, jij gaat aan de slag!

  Veranderen van gedrag is niet eenvoudig, zeker niet wanneer je dit gedrag al tientallen jaren laat zien. Wil jij het nu eens werkelijk ánders gaan doen, dan zal je iedere dag kleine stappen moeten zetten.

  Dagelijks horen wij verhalen van mensen die al verschillende trajecten hebben doorlopen bij coaches, psychologen of andere behandelaars. En gelukkig leveren al deze trajecten vaak de nodige inzichten op, maar helaas: inzichten alléén zullen geen gedragsverandering tot stand brengen! Nieuw gedrag ontwikkelen vraagt namelijk veel meer van iemand, dan enkel gesprekken voeren.

  En dat is de reden dat wij -naast directe begeleiding van de coach- altijd werken met een online leeromgeving, daar voegen wij ook een online ontspanningsomgeving aan toe. Hierop kun je dagelijks inloggen om aan verandering te werken. Wees gerust, je zult van ons geen bergen huiswerk krijgen, maar we vragen je om dagelijks een halfuur van jouw tijd vrij te maken. Alleen op deze manier zal je resultaten boeken die blijvend zijn.

   Nieuwsgierig wat Uit je hoofd, in je lijf voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en dan plannen we snel een gratis kennismakingsgesprek in. Ik kan je alles vertellen over de training en zal je advies geven wat jou te doen staat.

   Contact opnemen