Coaching

Désirée van der Jagt

coaching & advies

Loopbaan­coaching

Wat drijft jou en wat maakt jou blij? Wil jij meer uit je werk halen? Ben of moet jij op zoek naar iets anders? Met loopbaancoaching inventariseren we waar jij warm of koud van wordt, waar jij van gaat glimlachen maar bovenal waar jij energie van krijgt. Ik help jou jouw keuzes inzichtelijk te maken en scherp te krijgen. Met als resultaat dat jij deze keuzes ook daadwerkelijk in daden kunt omzetten. Vergroot jouw werkplezier en werk aan een duurzame arbeidsrelatie.

visie

Ieder van ons neemt altijd iets eigens mee. Dat maakt ons uniek en net een tikkie anders. Die eigenheid maakt mooi en af en toe ook lelijk: het complete palet van onze eigen(n)aardigheden. Vaak schuiven we dat eigene weg om te voldoen aan allerlei verwachtingen: van familie, vrienden of collega’s. Ongemerkt ga je daardoor net een tikkie minder functioneren.

Op het werk, in je sociale leven maar ook thuis. Het is dus zaak om jouw eigenheid niet uit het oog te verliezen en zonodig te hervinden. Als jij dat tikkie anders gewoon met je meeneemt en durft te laten zien, wordt jouw leven een stuk interessanter, leuker maar vooral aangenamer en relaxter.

missie

Voor mij staat eigenheid centraal. Ik stimuleer je om jouw verhaal te vertellen en dat leidend te laten zijn bij het maken van keuzes waar jij volledig achterstaat. Hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe groter de kans op succes. Werken en leven vanuit eigenheid vergroot je geloofwaardigheid. Dat krijg je overal terug: in de wijze waarop je functioneert, communiceert, samenwerkt en leeft met anderen.

Naast eigenheid is persoonlijke ontwikkeling mijn belangrijkste drijfveer. Ontwikkeling hoeft niet per se groot te zijn. Het opnieuw leren kijken naar mijn omgeving en het waarnemen van zaken die al lang stilzwijgend op de achtergrond aanwezig zijn, betekenen voor mij ook ontwikkeling. Het helpt mij keer op keer nieuwe dingen in mijn omgeving en in mensen te ontdekken.

Nieuwsgierig naar mij en wil je persoonlijk kennismaken? Dat kan, neem dan contact op.

Contact opnemen

bekijk de methodieken die ik gebruik

Werkenergie­analyse

mBIT Coaching

Platform Uit je hoofd, in je lijf