Over mij

Désirée van der Jagt

coaching & advies

Contact opnemen

Wie ben ik?

Mijn naam is Désirée van der Jagt (1969). Ooit lang geleden begon ik als verslaggever bij het Rotterdams Dagblad en later werd ik eindredacteur bij een persbureau. Na een avondstudie sociologie, wat voor mij echt een verdieping op de journalistiek was, ben ik in het adviesvak beland met communicatie als mijn voornaamste aandachtsgebied.

Sinds 2007 werk ik als zelfstandig adviseur voor voornamelijk (semi)overheidsorganisaties. Dus organisaties die veelal meer willen en doen dan alleen winst maken. Via al die opdrachten heb ik enorme kennis vergaard over organisaties en de mensen die in die organisaties werken en hoe zij met elkaar omgaan.

In 2018 heb ik na een tweejarige coachopleiding bij het Europees Instituut de Baak (inmiddels heet dit instituut Coach College de Baak) coaching aan mijn activiteiten toegevoegd. Ik werk als coach zoals ik zelf ook ben: nieuwsgierig, praktisch en oplossingsgericht. Natuurlijk met extra nadruk op de persoonlijke communicatie. Mijn ervaring is dat dat echt het verschil kan maken.

Vanuit de journalistiek ben ik nog altijd gedreven door nieuwsgierigheid. Kennis vergaren en nieuwe dingen leren zijn voor mij daaraan onlosmakelijk verbonden. Voor mij persoonlijk is het van groot belang om leren en ontdekken altijd op mijn agenda te houden. Ook op coachvlak ben ik mij voortdurend aan het ontwikkelen en zoek ik instrumenten en methodieken die goed bij mij passen maar ook aansluiten bij de mensen die ik coach. Zo werk ik onder meer met de Werkenergieanalyse, ben ik aangesloten op het Platform Uit je hoofd, in je lijf en ben ik gecertificeerd mBIT-coach (balans hoofd, hart en buik).

Naast mijn werk ben ik een semi-fanatiek tennisser, golfer en sinds kort hardloper. Als het even kan, combineer ik het golfen met mooie verre reizen.

Nieuwsgierig naar mij en wil je persoonlijk kennismaken? Vul dan het contactformulier in en we spreken elkaar snel.

Contact opnemen